Kapcsolat) redelkeznek. 3. Az adatkezelés célja az érdeklődőkkel való kapcsolattartás. 4. A weboldal, a youtube csatorna és Facebook oldal és az Instragram használata - információ-szerzés céljából - az érdeklődők rendelkezésére áll. 5. A személyes adatok védelme érdekében a FootPRINTs a személyes e-mailen, telefonon történő kapcsolatfelvétel után az adatok tárolására elektronikus és papír alapú nyilvántartást vezet, azt harmadik félnek nem szolgáltatja ki. 6. A nyilvántartás a jelentkezővel való információ-áramlás megkönnyítésére szolgál. A nyilvántartásba vett adatok az érdeklődő kérésére töröljük, maximum egy évig tároljuk."> Adatkezelési szabályzat (Policy)

Adatkezelési szabályzat

  1. Adatkezelés az adatközlő - (kapcsolatfelvevő) adatkezelés feltételeinek hozzájárulásával közli nevét*, telefonszámát", e-mail címét* a FooTPRINTs Együttessel, mint adatkezelővel. 
  2. Adatkezelői - tevékenységgel a FooTPRINTs Együttes megbízott munkatársai (lásd -> Kapcsolat) redelkeznek.
  3. Az adatkezelés célja az érdeklődőkkel való kapcsolattartás.
  4. A weboldal, a Youtube csatorna, az Instagram és Facebook oldal használata - információ-szerzés céljából - az érdeklődők rendelkezésére áll.
  5. A személyes adatok védelme érdekében a FooTPRINTs Együttes a személyes e-mailen, telefonon történő kapcsolatfelvétel után az adatok tárolására elektronikus és papír alapú nyilvántartást vezet, azt harmadik félnek nem szolgáltatja ki.
  6. A nyilvántartás a jelentkezővel való információ-áramlás megkönnyítésére szolgál.
    A nyilvántartásba vett adatok az érdeklődő kérésére töröljük, maximum egy évig tároljuk.
FootPRINTS

A projekt baráti örömzenélésként indult, majd a kezdeti változó felállásból, havi egy jammelésből hamarosan a Balaton-felvidék borfesztivál jellegű rendezvényeinek gyakori fellépőjévé alakult át.

Kövess minket
Elérhetőségek

Made with ‌

Landing Page Creator